Newsletter
Email:
Poll: Iti place revista ?
Iti place revista noastra ?
Acasă | Costumul de mire | Costumatia pentru nunta si viitorul mire

Costumatia pentru nunta si viitorul mire

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Costumatia pentru nunta si viitorul mire

Atunci cand se planifica o nunta, viitoarea mireasa este in centrul atentiei tuturor.Acest lucru nu il deranjeaza pe viitorul mire. Pe el nu il deranjeaza faptul ca nu este prea implicat in alegerea florilor pentru ceremonie, cu toate ca gustul tortului nu este asa de rau. Rochia de nunta este cel mai important aspect pentru mireasa. Ea vrea sa arate cat poate ea de frumos in ziua ei cea mare. Din pacate, viitorul mire este uitat cand vine vorba despre costumatia pentru nunta.

Indiferent cat de complicata este planificarea nuntii, viitorul mire tot vrea sa arate bine in ziua nuntii sale, de aceea costumatia pentru nunta este un lucru foarte important. Pentru mirese este usor sa isi gaseasca rochia de nunta, pentru ca sunt atatea variante din carea ele pot alege. Lucrurile se schimba atunci cand viitorul mire trebuie sa isi gaseasca costumatia pentru nunta.

Chiar si cu optiuni limitate, nu este asa de greu pentru viitorul mire sa arate extraordinat in ziua nuntii. O gramada de miri se impotmolesc cand se duc sa isi caute propriul smoching (costum de nunta), ajungand sa arate ca si scos din decor in momentul nuntii. In mod traditional, viitorul mire nu trebuie sa vada rochia miresei sale inainte de nunta. Cu toate astea, in cele mai multe cazuri, este o idee buna ca mireasa sa isi ajute viitorul sot sa isi aleaga costumatia pentru nunta, fie ca este vorba de un smoching sau un costum normal. Asta il va salva pe viitorul mire de orice stanjenelea si il ajuta sa se simta la fel de special si de mandru ca mireasa.

Traditional, costumul (sau top ) lung (adica cu coada) a fost costumatia clasica de nunta pe care o purta mirele. Singurele culori care au fost valabile pentru asta au fost gri, negru si negru inchis.Slava domnului, pentru normalitatea tuturor , mai multe optiuni de imbinare a culorilor au fost create ,pe masura ce au fost acceptate mai multe culori pentru costumatia mirelui. Mirii pot chiar sa poarte costumul traditional in culoarea alba sau crem daca ei doresc asta. Lucrul asta este grozav pentru cuplurile care se casatoresc pe plaja, se adauga la atmosfera calda a nuntii (sau o intregeste). De asemenea, costumul traditional a fost facut din materiale mai usoare, astfel ca mirele nu mai transpira teribil in timp ce il poarta. Este magulitor pentru viitorul mire sa se afle in mijlocul ceremoniei.

Viitorul mire pot de asemenea sa poarte costumatia de nunta care aduce un compliment/(laude) mostenirii familiei lui sau a tarii din care el este. Este posibil sa se inchirieze un costum traditional sau sa se cumpere unul din multele magazine pentru nunta. Sunt de asemenea diferite culori ale materialului din care acestea sunt facute , deci nu ar trebui sa fie o problema in asortarea cu mireasa. Asigura-te ca faci o mica cercetare de familie pentru a afla care este costumatia pentru nunta traditionala. Desigur, sunt multe alte optiuni din care viitorul mire le poate alege, el variind de la zona la zona, fiecare cu specificul ei.

Doar sa nu uiti de viitorul mire si costumatia lui pentru nunta cand iti planifici nunta. Doar vrei ca el sa se simta la fel de bine ca si tine, in ziua nuntii tale. Deoarece el vrea sa te multumeasca, asa ca ajuta-l cand se uita sa aleaga costumatia de nunta.

Adaugă la: Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg
  • email Trimite prin email unui prieten
Etichete
Evaluează acest articol
4.40

articole promovate rochii mireasa si nunta