Newsletter
Email:
Poll: Iti place revista ?
Iti place revista noastra ?
Acasă | Cuplu de vis | Noaptea nuntii, cum sa o transformi intr-o noapte magica a nuntii

Noaptea nuntii, cum sa o transformi intr-o noapte magica a nuntii

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Noaptea nuntii, cum sa o transformi intr-o noapte magica a nuntii

Un eveniment semnificativ din viata fiecarui om este si multasteptata noapte a nuntii. Il consideram un moment solemn si de neuitat la care ne pregatim si intelegem, ca acea noapte trebuie sa fie una mai mult decat speciala. Ca noaptea nuntii sa fie ceva mai speciala, depinde de cultura noastra, creativitatea si relatia cu "obiectul" viselor. Se contureaza o noua viata ce va urma, cu multe vise si sperante.

Noaptea nuntii - un punct de referinta in universul creat de cei doi, psihologia relatiei pe viitor depinde de energia primelor minute si … ore. Aici orice conteaza si are continuitate: mirosurile, florile, fosnitul faldurilor, gustul acrisor de vin, al fructelor, soaptele fericite a cuvintelor magice, finetea mainilor, strangerile in brate, recunostinta, extazul. Si pentru succesul evenimentului, trebuie de inteles ca harta lumii la fiecare e proprie si ar fi bine de aflat vecinul mai bine. Inca din timpuri, "capul familiei" era considerat barbatul care avea o mai mare responsabilitate pentru noaptea nuntii.

Organizarea pentru noaptea nuntii presupune un loc echipat. Acesta poate fi propriul dormitor, hotel, cabina barcii (yahtului), vila, doar sa va aprovizionati frigiderul cu mancare delicioasa si bautura zeilor sau doar cele pe care le preferati, mirosurile (parfumul florilor preferate, uleiuri aromatizate care sa reflecte o atmosfera romantica), muzica (calma, linistitoare, de relaxare ), cada spumoasa, aromata, luminata doar de lumina lumanarilor si nici un suflet in urmatoarele 24h sau mai mult…

La un regizor bun, totul este bine gandit, pana la cele mai mici detalii: culoarea si materialul lenjeriei de pat (la acest capitol poate participa si viitoarea gospodina a casei), razele soarelui de dimineata in geam, risipite pe pat la fel ca si petalele de trandafir. Desigur ca puteti lua o camera la unicul hotel subacvatic la o adancime de 6.5m sub Florida intr-un locusor numit Key Largo (1195 dolari pe noapte, florile si tortul de nunta din partea casei, fructele si intreaga lume subacvatica ‘scufundata’, parca totul ar fi special pentru voi), sau alte locuri exotice. Voi puteti continua aceast minunat sir de propuneri cu orice scenariu care va vine in minte.

Ce ar trebui sa stie barbatul pentru a transforma noaptea nuntii intr-o noapte magica? Mai intai de toate, trebuie sa cunoasca organizarea sufleteasca si fizica a organismului femeii. Chiar si cea mai vulnerabila si impresionabila fata va fi recunoscatoare tanarului sot pentru rabdare, deliberare, finete, sensibilitate si atentie. Noaptea nuntii trebuie sa fie ceva special pentru amandoi, pentru ea - ca o fiinta mai romantica de felul ei, si pentru sine - ca si comandant al acestui univers, ca si conducator de felul tau.

Ce ar trebui femeia sa faca pentru noaptea nuntii? Insotiti partenerul in cautarea accesoriilor din magazine  (lenjerie erotica, satin sau matase pentru lenjeria de pat, halate, lumanari aromatizate, fructe si dulciuri) si alegeti ceea ce va placut cel mai tare. Sa stiti ca si partenerul se ingrijoreaza si va va fi recunoscator pentru atentia voastra, intelegerea, grija de el, sensibilitatea, rabdarea si nemarginita dragoste. In ceea ce priveste lenjeria erotica, ii poti face surpriza de a nu vedea accesoriul ales pana in noaptea nuntii.

Lucrurile care nu pot lipsi in noaptea nuntii:
· o baie spumoasa cu uleiuri aromatice care va va calma placuta oboseala a zilei nuntii;
· o cina usoara, in cazul in care in vartejul nuntii nu v-ati gandit la asta;
· muzica voastra preferata, care va reaminteste de momentele romantice impreuna;
· masaj de relaxare care lin se transforma in erotic;
· si in cele din urma, intruchiparea reciproca a celor mai dragi dorinte.

Miscarea "sufletelor" trebuie sa fie un tot intreg, in intampinarea unuia spre celalalt. Si atunci veti putea spune: stiti pe cineva care nu isi aminteste de noaptea nuntii? In cazul in care veti pregati evenimentul netraditional, original, farmecul acestei nopti va fi cu voi intotdeauna si veti avea amintiri generale pentru voi. Intr-o lung sir de altele care vor urma…

Adaugă la: Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg
  • email Trimite prin email unui prieten
Etichete
Articol fără etichete
Evaluează acest articol
4.00

articole promovate rochii mireasa si nunta