Newsletter
Email:
Poll: Iti place revista ?
Iti place revista noastra ?
Acasă | Rochia de mireasa | Alegerea buchetului de mireasa potrivit in functie de rochia de mireasa

Alegerea buchetului de mireasa potrivit in functie de rochia de mireasa

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Alegerea buchetului de mireasa potrivit in functie de rochia de mireasa

Ca orice viitoare mireasa, iti doresti ca ceremonia de nunta sa ti se intample doar o data in viata si sa fie unica. Ziua nuntii este importanta pentru tine, eveniment la care vor participa nenumarati oaspeti, iar multi dintre ei vor dori sa pastreze amintiri captate in fotografii. Iti doresti ca buchetul de mireasa sa fie unul perfect. Dar totusi, exista atat de multe variante de buchete mireasa, incat nu stii pe care sa il alegi. Nu ai motive sa fii speriata, fiindca nu esti prima mireasa care intampina dificultati in alegerea buchetului de mireasa. Pentru a nu intampina dificultati in alegerea buchetului de mireasa, cel mai bun sfat este ca mai intai sa iti alegi rochia de mireasa. Dupa ce acest prim pas a fost facut, in functie de forma rochiei de mireasa sau chiar silueta corpului tau, te vei putea decide mai usor la alegerea buchetului de mireasa.

Rochie de mireasa tip printesa
La fel ca in cazul unei printese, aceasta rochie mireasa are fusta mai plina, iar atunci cand faceti o pirueta, seamana cu un balon. Fiindca este o rochie de mireasa cu volum, se preteaza alegerea buchetului de mireasa care sa aiba un volum adecvat. In acest caz se recomanda buchete de mireasa rotunde, buchete de mireasa ovale, buchete de mireasa dintr-un singur fir, buchete de mireasa pe mana sau varianta sac de buchete.

Rochie de mireasa tip manta
Aceasta este o rochie subtire, care urmeaza foarte strans linia corpului. Rochia iese in evidenta cand mireasa sta in picioare si e potrivita pentru miresele inalte. Pentru acest tip de rochie, un buchet casual sau un buchet de flori cu o linie de flux, este varianta cea mai adecvata. Alegerea buchetului de mireasa oval, rotund, buchet de mireasa tip cascada, sau dintr-un singur fir, e cea mai potrivita.

Rochie de mireasa pe linia corpului

Aceasta rochie mireasa arata similar ca litera alfabetului, A. Diferenta acestei rochii fata de tipul manta, este ca fusta se largeste treptat, incepand de la talie, pana in partea de jos. Deoarece acest tip de rochie scoate in evidenta forma trupului, alegerea buchetului de mireasa poate cuprinde multe tipuri adecvate. Buchete de mireasa ovale, rotunde, buchete de mireasa cascade, buchete de mireasa sac, buchete semiluna, toate acestea sunt potrivite.

Rochie de mireasa tip sirena

Linia curbata a acestui tip de rochie, ofera miresei un aspect sexy. Datorita stitului aparte, alegerea buchetului de mireasa trebuie sa fie de asemenea unul modern, sofisticat. Buchete potrivite sunt cele rotunde, buchetele de mireasa ovale, buchete cascada, si buchete de mireasa pe brat.

Rochie de mireasa imperiala
Caracteristica acestei rochii este talia mare, care incepe imediat de la bust. Este potrivita pentru mirese inalte. Alegerea buchetului de mireasa potrivit acestei rochii se preteaza la urmatoarele modele: buchete de mireasa dintr-un singur fir, buchete tip cascada, buchete mireasa pe brat, buchte mireasa rotunde, buchete ovale.
.

Adaugă la: Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg
  • email Trimite prin email unui prieten
Etichete
Articol fără etichete
Evaluează acest articol
5.00

articole promovate rochii mireasa si nunta